Web-enciclopedia filmului moldovenescWeb-enciclopedia filmului moldovenesc

Home Personalitati Filme Organizatii Mass-media Publicatii Noutati

Noutatile sitului

Noutati din domeniu

Home / Noutati / Noutati din domeniu / 2008

Cite Consilii are "Moldova - film"?

20 Februarie 2008

Din Comunicatul de presa, difuzat de Studioul "Moldova - film" S.A., sintem informati ca pe data de 19 februarie 2008 la Ministerul Culturii si Turismului a avut loc sedinta Consiliului societatii "Moldova - film" care a luat decizia privind desfacerea contractului de munca cu Ion Siman, director general al studioului "Moldova - film" S.A.
Informatia data a fost transmisa prin telefon de catre doamna Svetlana Miron, care s-a recomndat ca presedinta a Consiliului.

Nedumerirea dlui Ion Siman si a intregului colectiv este mare, fiindca pina in acea zi nu s-a stiut de existenta unui alt Consiliu al S.A. "Moldova - film" decit cel aprobat si care functioneaza conform legilor in vigoare.

In opinia dlui Ion Siman "aceasta demisie a fost initiata de catre Artur Cozma, ministrul culturii si turismului, pe motive pur personale".

"Suntem in asteptarea procesului verbal, se scrie in Comunicat, pentru a-l contesta in instanta de judecata, dupa care vom face cereri la Procuratura pentru a trage la raspundere, chiar penala, a persoanelor implicate si care aduc pagube esentiale institutiei si morale conducerii studioului "Moldova - film".Copyright © 2002—2010 Web-enciclopedia filmului moldovenesc

Autoarea proiectului este Larisa Ungureanu, doctor in studiul artelor, critic de teatru si film.
Toate drepturile apartin autoarei proiectului.Este intersiza folosirea informatiei prezentate pe site in scopuri comerciale fara acordul autoarei.

E-mail: lung_ro@yahoo.com

Site creat de Design.md